Za sve informacije kontaktirajte naše agente na

sonictours1@gmail.com

 

BARSELONA NOVA 2016

BARSELONA NOVA 2016

SPECIJALNA PONUDA!!! Drugi po veličini i broju stanovnika u Španiji, nesumnjivo je jedan od najlepših i najromantičnijih gradova Evrope. Grad u kome su dočekivali Kolumba sa njegovih putovanja, prepoznatljive bajkovite arhitekture Antonia Gaudija, osvaja svojom ležernošću i lepotom, brojnim kafićima, prodavnicama, pijacama izmedju starih gotskih gradjevina i svedoči o bogatstvu i moći Katalonije.

AMSTERDAM NOVA 2016

DOČEK NOVE 2016.
AMSTERDAM
28.12 – 04.01.2016.


8 DANA/BUS


Amsterdam je jedan od najlepših i najneobičnijih gradova Evrope . Osnovan je krajem 12. veka kao malo ribarsko mesto na obali reke Amstel . Danas je najveći grad u državi i finansijski i kulturni centar, karakterističan po svojoj arhitekturi, kanalima, brodićima i mostovima. U Amsterdamu ćete nesumnjivo pronaci sve što trazite! Od romantičnih pejzaža do proslavljene Crvene zone ( Red light district ) od holandskog slikarstva do odličnog šopinga. Amsterdam je podjednako grad zabave, grad kulture, grad istorije, tolerancije i različitosti.

 

Plan i program puta:

 

1. dan (28.12.): Beograd

Polazak autobusa sa parkinga ispred hotela Interkontinental u 17h. Polazak iz Novog Sada u 18h ispred glavne autobuske stanice.

2. dan (29.12.): Minhen

Stižemo u Minhen u ranim popodnevnim satima i pravimo pauzu od 9 sati za odmor, klopu i šetnju gradom. Upoznajemo bavarsku prestonicu, uživamo u atmosferi severne Evrope… Preporučujemo da probate kobasice i pivo, posetite Hitlerovu pivnicu Hofbrojhaus…U večernjim časovima krećemo put finalnog odredišta – Holandije…

3. dan (30.12.): Amsterdam

U jutarnjim časovima stižemo u Amsterdam, grad umetnosti i slobode. Po smeštanju u hotel, sledi slobodno vreme za lagano utapanje u amsterdamski film, za prve bujice utisaka. U večernjim satima odlazak u neki od barova (potrazite Heineken happy hour: dva za jedan kupljeni!), coffeeshopova i šetnju kontroverznim Red Lights districtom. Noćenje.

4. dan (31.12.): Amsterdam – Hag – Ševeningen – Roterdam – Amsterdam


Slobodan dan ili krećemo na fakultativni izlet u Ševeningen - Hag i Roterdam. Panoramsko razgledanje Ševeningena - Haga, Međunarodnog suda pravde, zatim, slobodno popodne u Roterdamu – najvećoj evropskoj luci. Šetamo ulicama sa modernom arhitekturom... Polazak za Amsterdam oko 17h i povratak u hotel. Zagrevanje za najluđu noć. Krećemo na Dam Square da uživamo u novogodišnjoj fešti, da razmenjujemo energiju sa milion nasmejanih lica i uživamo u fantastičnim vatrometima. Srećna Nova 2016. Noćenje.

5. dan (01.01.): Amsterdam

Dan rezervisan za sabiranje utisaka i opuštanje tela i duha. Predlažemo vam fakultativni obilazak Amsterdama kanalima - brodićem a kasnije odlazak do fabrike dijamanata. Ko želi može obići Van Gogov muzej ili Reijks. Slobodno vreme .Dogovaramo se o reprizi najluđe noći. Noćenje.

6. dan (02.01.): Amsterdam – Zaanse Schaans – Amsterdam

Nakon check out-a ubacujemo stvari u bus i koristimo slobodno vreme za aktivnosti po želji. Pođite s nama na fakultativni izlet u Zaanse Schaans i obilazak vetrenjača, radionica za proizvodnu klompi, sireva a potom šetnja šarmantnim ribarskim selom Volendam. Nakon povratka u Amsterdam slobodno vreme do polaska autobusa za Austriju u večernjim satima… Noćna vožnja.

7. dan (03.01.): Beč

Dolazak u Beč u prepodnevim časovima, zadržavamo se 9 sati. Uživamo u prelepoj baroknoj arhitekturi, sladimo se Mocart kuglama i Saher-tortom… Predveče, nastavljamo put ka Beogradu…

8. dan (04.01. ): Beograd


Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima, rastajemo se sa novim drugarima, prepuni utisaka…
 
Smeštaj:

Hotel Ibis 2+*superior u Amsterdamu – u blizini aerodroma Shipol. Ibis je moderan, komforan hotel. Svaka soba poseduje, tuš, wc, Flat TV. Sobe su 1/2 i 1/3 (treći krevet je na sprat). Hotel nudi all-you-can-eat doručak. Hotel je povezan sa centrom Amsterdama direktnim prevozom (metro-voz) kojim se za 20 minuta dolazi do strogog centra grada.

 

 

   

 CENA ARANŽMANA 
 259 eur
 

Prilikom prijave plaća se kao avans 30 € u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate. Ostatak novca treba uplatiti u agenciji najkasnije 15 dana pre puta. Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana, platnim karticama ili preko računa. (mogućnost plaćanja deponovanim čekovima do mesec dana po povratku sa putovanja)

 

Aranžman obuhvata:
 

 • Prevoz  turističkim autobusom (klima, audio i video oprema)

 • Smeštaj u hotelu Hotelu Ibis 2+*superior u širem centru Amsterdama - kod Shipola u 1/3 sobi na bazi 3 noćenja

 • Stručno vodjstvo puta

 • Obilaske prema programu

 • Troškove organizacije 


Aranžman ne obuhvata:

 • Ulaznice za muzeje

 • Hranu

 • Doplata za 1/2 - 10 eur po osobi po noći

 • Fakultativne izlete:

 1. Hag + Roterdam – 30€

 2. Zaanse Schans + Volendam – 20€

 3. Vožnja brodićem – 15€

 •  Međunarodno osiguranje

Proverite dostupnost >>