Za sve informacije kontaktirajte naše agente na

sonictours1@gmail.com

 

AZURNA OBALA NOVA 2016

AZURNA OBALA NOVA 2016

Lepote Azurne obale se ne mogu, ali i ne smeju zaobići kada se putuje u južnu Francusku i Španiju. Raj na zemlji u Monaku je jedna od omiljenih destinacija svetskih zvezda, zašto ne bi bila i vaša?!

DUBROVNIK NOVA 2016

30.12. - 01.01.2016

Doček na trgu Stradun

 

Dubrovnik je poznato turističko mesto na jugu Hrvatske i jedno od najvažnijih istorijsko-turističkih središta te zemlje. Ceo grad je jedan veliki kulturno-istorijski spomenik, a njegova najveća znamenitost je upravo arhitektura, odnosno zidine i kule koje ga opasuju. Zidine su gradjene, pojačavane i dogradjivanje od XII do sredine XVII veka, a od mnogobrojnih kula, najmonumentalnija je kula Minčeta, koja je postala simbol Dubrovnika, i sa koje se pruža pogleda na grad i Jadran. Stari grad je mesto kojim ćete sa osmehom šetati i slikati Knežev dvor, Palatu Sponza, Crkvu sv. Vlaha... Glavna gradska ulica – Stradun, jedinstveni primer dvorane pod vedrim nebom. Osim istorijskih i kulturnih sadržaja, Dubrovnik nudi i veliki izbor kafića, vrhunskih restorana i klubova koji garantuju dobru zabavu. Šljunkovite, peščane i stenovite plaže, bogata gastronomska ponuda, mnoštvo izložbi, koncerata i raznih predstava, samo su neki od razloga zašto baš Dubrovnik trebate da ucrtate na Vašoj mapi putovanja... Nova godina u Dubrovniku je nešto sasvim posebno, krenite sa nama i proverite...

 

Plan i program puta:

 

I dan (30.12.)Beograd-Dubrovnik

Polazak autobusa sa parkinga Sava Centra u 21:00. Noćna vožnja kroz Srbiju, Bosnu i Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih formalnosti.

 

II dan (31.12.)Dubrovnik

Dolazak u Dubrovnik u prepodnevnim časovima. Upoznavanje grada i njegovih znamenitosti uz pratnju vodiča: Stradun, tvrdjava Minčeta, statua Svetog Vlaha, trg Luž, palata Sponza, dominikanski manastir u kome se nalazi Ticijanova slika Marije Magdalene, Knežev dvor... Odmor u nekom od mnogobrojnih kafića i slobodno vreme za šetnju plažama, degustaciji domaćih specijaliteta i kupovinu suvenira, pravljenje nestvarnih fotografija ili uživanje u prelepom pogledu sa tvrdjave Minčeta. U večernjim satima na trgu Stradun počinje tradicionalni novogodišnji koncert gde ćemo i dočekati Novu godinu 2016 uz fantastičan vatromet i koncert Severine. SREĆNA NOVA 2016.  Oko 02:00h polazak autobusa za Beograd. Noćna vožnja.

 

III dan (01.01.)Dubrovnik-Beograd

Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim popodnevnim časovima.

 

Cena aranžmana iznosi :

Popust - 59 eur

 

Prilikom prijave plaća se kao avans 10€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate. Ostatak novca treba uplatiti u agenciji najkasnije 15 dana pre puta. Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana (2 rate), platnim karticama ili preko računa.

Aranžman obuhvata:
- prevoz turističkim autobusom (klima, audio i video oprema)
- stručno vođstvo puta

- razgledanje Dubrovnika sa lokalnim vodičem
- troškove organizacije putovanja

 

Aranžman ne obuhvata:
- međunarodno zdravstveno osiguranje – 3 eur – nije obavezno
- individualne troškove putnika

Proverite dostupnost >>