Za sve informacije kontaktirajte naše agente na

sonictours1@gmail.com

 

O NAMA

Poštovani putnici,

poštujući preporuku Predsednika Republike Srbije i Vlade Republike Srbije u uslovima ukidanja vanrednog stanja i relaksacije mera uvedenih usled bolesti COVID 19 izazvane virusom Sars-Cov-2 u cilju postepenog oživljavanja privrednih aktivnosti radimo na pripremi zaposlenih i prostorija agencije za rad u novonastalim uslovima sa pojačanim stepenom higijene. Poslovnica agencije u periodu do 12.06.2020. neće raditi. Tokom ovog perioda možete nas kontaktirati na sledeće e-mail adrese: sonictours1@gmail.com

Vaš Sonic-tours
16.05.2020.

 
SONIC-TOURS je turistička agencija i turoperator sa sedištem u Beogradu. Osnovana je 1992. Aktivna je članica Nacionalne Agencije Turističkih Agencija (YUTA). Osnovna delatnost agencije je školski i omladinski turizam. U ovom sektoru Sonic-tours je najuspešnija agencija u proteklih 10 godina, što pokazuju i brojna priznanja - deset godina za redom SONIC-TOURS je šampion YU turizma u oblasti školskog i omladinskog turizma po studiji našeg najpoznatijeg turističkog magazina YU Travel revije. Izmedu ostalog agencija se bavi organizacijom sajmova, seminara, individulanih putovanja i prodajom avio karata.

Naučeni velikim iskustvom u organizaciji maturskih i studentskih ekskurzija u inostranstvu, sebi postavljamo kao primarni zadatak proširenje poslovanja u oblasti emitivnog turizma (nove destinacije) kao i dovođenje stranih turista u našu zemlju i stvaranje novog turističkog imidža Srbije kao buduće atraktivne destinacije. SONIC-TOURS sarađuje sa brojnim domaćim i inostranim Turoperaterima i širokim spektrom neprofitnih organizacija, a ovim putem šaljemo otvoren poziv svim zainteresovanim mladim ljudima za saradnju u svim vidovima turizma.