Za sve informacije kontaktirajte naše agente na

sonictours1@gmail.com

 

DUBROVNIK NOVA 2016

DUBROVNIK NOVA 2016

Šljunkovite, peščane i stenovite plaže, bogata gastronomska ponuda, mnoštvo izložbi, koncerata i raznih predstava, samo su neki od razloga zašto baš Dubrovnik trebate da ucrtate na Vašoj mapi putovanja... Nova godina u Dubrovniku je nešto sasvim posebno, krenite sa nama i proverite...

ATINA NOVA 2016

ATINA
NOVA GODINA 2016
30.12.-03.01.2016
 
Atina večna raskrsnica puteva, grad je do koga možete doći kopnom, nebom i morem. Kao takva, kroz celu istoriju se nalazila na udaru velikih sila. Nalazi se na  poluostrvu Atika i glavni je grad Grčke sa oko 4 miliona stanovnika. Predstavlja mamac za turiste koji žele da vide građevine iz “Zlatnog doba” kada je Atinom vladao Perikle, iz doba kad su se Sofoklove i Euripidove drame izvodile u veličanstvenom Dionisovom pozorištu. Akropolj po nekima je razlog zašto Atina i danas postoji i zašto, nakon dugih vekova propadanja i zaborava, ponovo blešti punim sjajem.
 
1.dan (30.12.): BEOGRAD – GRČKA
Polazak sa parkinga ispred hotela „Continental“ u 18h. Direktna dnevno-noćna vožnja sa usputnim pauzama na graničnim prelazima i motelima.

2.dan (31.12.): ATINA
Dolazak u Atinu u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji lokalnog vodiča: Trgovi Omonija i Sintagma, Parlament, Rezidencija, Olimpijski stadion, Cipio, Hadrijanov slavoluk, Zevsov hram, Akademija, Univerzitet, Biblioteka... Smeštaj u hotel posle 14h. Popodne slobodno vreme za individualni program i razgledanja. Odlazak na trg Sintagma za doček Nove godine 2016 u organizaciji grada Atine. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan (01.01.): ATINA
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili vam predlažemo fakultativni izlet Akropolja + Glifada. Obilazak kompleksa Akropolj u pratnji stručnog vodiča. Nakon obilaska  Akropolja odlazak autobusom do najpoznatijeg atinskog kupališta i dela grada – Glifada. Uživanje u zvucima talasa uz grčku kafu – frape. Povratak u Atinu u popodnevnim satima i slobodno vreme. Noćenje.

4.dan (02.01.): ATINA
Doručak. Pakovanje kofera i slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska autobusa za Berograd oko 20h. Predlažemo vam da popijete piće ili da ručate u mondenskom kvartu Atine PLAKA, prepunom kafićima i restoranima. Noćna vožnja...

5.dan (03.01.): ATINA – BEOGRAD
Dolazak na mesto polaska u popodnevnim satima.
 
Hotel PERGAMOS 2* se nalazi u centru ATINE, kod glavnog trga Omonia. Hotel poseduje sobe 1/2 i 1/3 krevetne. Svaka soba ima sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, grejanje, klima uredjaj. Besplatni Wi-Fi je dostupan u sobama.
 
 
.........................................................................
Cena aranžmana:
129 €
………………………………………………………
Prilikom prijave plaća se kao avans 30 € u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate. Ostatak novca treba uplatiti u agenciji najkasnije 15 dana pre puta. Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana, platnim karticama ili preko računa. (mogućnost plaćanja deponovanim čekovima do mesec dana po povratku sa putovanja)
Aranžman obuhvata:
- prevoz modernim turističkim visokopodnim autobusima (klima, audio/video, DVD)
- Smeštaj u hotelu Pergamos 2*, u centru Atine, na bazi 2 noćenja sa doručkom (buffet) u 1/3 sobama i 1/2 sobama (uz doplatu)
- stručno vođstvo puta
- razgledanje po programu
- troškove organizacije putovanja
 
Aranžman ne obuhvata:
- međunarodno zdravstveno osiguranje – 5 evra
- doplatu za 1/2 sobu – 15 € po osobi za sve vreme boravka
- fakultativne izlete: Akropolj i Glifada – 25 eur
- ulaznice za kulturno istorijske spomenike
- individualne troškove putnika
Proverite dostupnost >>