Za sve informacije kontaktirajte naše agente na

sonictours1@gmail.com

 

DUBROVNIK NOVA 2016

DUBROVNIK NOVA 2016

Šljunkovite, peščane i stenovite plaže, bogata gastronomska ponuda, mnoštvo izložbi, koncerata i raznih predstava, samo su neki od razloga zašto baš Dubrovnik trebate da ucrtate na Vašoj mapi putovanja... Nova godina u Dubrovniku je nešto sasvim posebno, krenite sa nama i proverite...

BARSELONA NOVA 2016

NOVA GODINA 2016

BARSELONA

28.12.-04.01.2016

8 dana / autobusom

 

 

Barcelona – Drugi po veličini i broju stanovnika u Španiji, nesumnjivo je jedan od najlepših i najromantičnijih gradova Evrope .Grad u kome su dočekivali Kolumba sa njegovih putovanja, prepoznatljive bajkovite arhitekture Antonia Gaudija, osvaja svojom ležernošću i lepotom, brojnim kafićima, prodavnicama, pijacama izmedju starih gotskih gradjevina i svedoči o bogatstvu i moći Katalonije.

 

Plan i program puta:

 

1. dan (28.12.): Beograd

Sastanak grupe na parkingu ispred hotela „Crown Plaza“ u 20.30h. Polazak autobusa u 21.00h. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Noćna vožnja.

2. dan (29.12.): Venecija

Dolazak u luku Punto Sabioni u jutarnjim satima i sledi fakultativna vožnja brodom do Trga sv. Marka. Šetnja prelepom Venecijom i fotografisanje Duždeve palate, mosta Uzdaha, bazilike Sv. Marka, mosta Rialto… Preporuka: probajte najbolji sladoled na svetu u najromantičnijem gradu uz vožnju gondolom po kanalima Venecije. Slobodno vreme u Veneciji u trajanju od 8 h. U kasnopopodnevnim satima nastavljamo put ka Barceloni. Noćna vožnja kroz Italiju i Francusku.

3. dan (30.12.): Barcelona

U prepodnevnim satima pravimo pauzu u gradiću Figueras, rodnom mestu Salvadora Dalija, fakultativni obilazak muzeja. Dolazimo u Barcelonu oko 16 h i smeštamo se u hotel. Upoznajemo se sa znamenitostima Gaudijevog grada snova. Utapamo se u atmosferu temperamentnog noćnog života Barce u raznovrsnim klubovima uz reke sangrije i masu mladih ljudi. Noćenje.

4. dan (31.12.): Barcelona

Predlažemo fakultativnu vožnju brodićem po Barseloni. Napravite extra fotografije gaudijevog grada… Slobodno vreme do večernjih časova. Zagrevanje za najludju noć… Fakultativni odlazak u neki od klubova Barse…NOVA GODINA! Noćenje.

5. dan (01.01.): Barselona

Dan rezervisan za fakultativni izlet do jedne od plaža Costa Brave i uživajte u prvojanuarskom mirisu mediterana. Slobodno vreme za chill i sumiranje utisaka sa novogodišnje noći. Povratak u Barsu u popodnevnim satima i slobodno vreme. Party repriza nove godine. Noćenje.

6. dan (02.01.): Barcelona – Nica

Nakon check out-a ubacivanje stvari u bus. Nudimo Vam fakultativni obilazak Nou Campa, Akvarijuma ili španskog sela. Slobodno vreme u Barsi za šetnju, uživanje u arhitekturi i kupovinu suvenira u prestonici Katalonije do polaska autobusa za Nicu u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Španiju i Francusku.

7. dan (03.01.): Nica

U Nicu dolazimo u jutarnjim satima ( obavezno odmaranje autobusa 9 sati). Slobodno vreme koristimo za šetnju gradom: Promenades des Anglais, Matisse muzej, trg Masena, Cours Saleya… Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska autobusa za Srbiju. U večernjim satima put nastavljamo ka Beogradu. Sledi noćnja vožnja preko Italije, Slovenije i Hrvatske.

8. dan (04.01): Beograd

Dolazak na mesto polaska oko 13h.
 


 

Smeštaj:

Smešteni smo u hotelu L' Hospitalet Travelodge *** u širem centru Barselone (poslovni kvart LA PEDROSA) u 1/2 i 1/3 sobama. Svaka soba ima svoje kupatilo. Hotel se nalazi 10 min pešaka od Mantjuic parka. Autobuska stanica nalazi se na 500 metara od hotela (autobusom treba 15 min do centra). Hotel poseduje restoran, besplatan wi-fi internet koji je dostupan gostima u javnim delovima hotela, travel shop, Luggage room, mašina (aparat) za hranu i piće….

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

CENA ARANŽMANA 
239 eur

Ograničen je broj mesta !!!
 

Prilikom prijave plaća se kao avans 30 € u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate. Ostatak novca treba uplatiti u agenciji najkasnije 15 dana pre puta. Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana, platnim karticama ili preko računa. (mogućnost plaćanja deponovanim čekovima do mesec dana po povratku sa putovanja)

 

Aranžman obuhvata:

 

 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom (klima, audio i video oprema)

 • 3 noćenja u hotelu L'Hospitalet Travelodge *** u širem centru Barselone u 1/3 sobama na bazi noćenja.

 • troškove organizacije

 • pratioc putovanja.

 • razgledanja prema programu


Aranžman ne obuhvata:

 

 • međunarodno zdravstveno osiguranje – 10 eur,

 • vožnju brodom do Venecije

 • fakultativne izlete i ulaznice,

 • individualne troškove.

 • doplatu za 1/2 - 10 eur po osobi po noći

 • hrana

Proverite dostupnost >>