Za sve informacije kontaktirajte naše agente na

sonictours1@gmail.com

 

PARIZ NOVA 2016

PARIZ NOVA 2016

Dočekajte 2016. u gradu Svetlosti, PARIZU! Uživajte u božanstvenoj arhitekturi i duhu minulih vekova koji se kombinuje sa najnovijim svetskim trendovima. Dozvolite sebi malo romantike i mnogo dobrog provoda sa milionima ljudi na ulicama!

BERLIN NOVA 2016

NOVA GODINA 2016.

BERLIN

29.12.-03.01.2016.

6 dana / autobusom

 

 

BERLIN - Nekada simbol razdvajanja dva politička sistema, ali ne samo toga već i dva različita sveta, rušenjem Zida postaje simbol spajanja nespojivog- sa jedne strane istorijskog i umetničkog duha iskazanog kroz galerije, muzeje, arhitektonske objekte i sa druge modernog grada, punog klubova i diskoteka koji će mladima pružiti nezaboravan provod. Srušite zidove koji vas sprečavaju da krenete na put, napravite spoj lepog i korisnog, dozvolite da vas upoznamo sa Berlinom!

 

Plan i program puta:

 

I dan: Beograd
Sastanak grupe na parkingu ispred hotela „Crown Plaza“ u 15.30. Polazak autobusa u 16.00. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Austriju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih formalnosti.

 

II dan: Berlin
Dolazak u Berlin oko 12h. Sledi panoramsko razgledanje grada sa vodičem: Tiergarten Park – Velika Zvezda – Dvorac Bellevue – Trg Republike – Parlament – Pariski Trg – Brandenburška Vrata – Unter Den Linden (poznata ulica koja vodi od pređašnjeg središta Istočnog Berlina prema Brandenburškim Vratima) Charlie Checkpoint, ostaci berlinskog zida, – Alexanderplatz – Friedrichstrasse – Siegessäule (Stub Pobede) – Kaiser Wilhelm – Kurfürstendamm (najpoznatija trgovačka ulica s brojnim restoranima i radnjama )…Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

 

III dan: Berlin – Potsdam
Slobodan dan ili fakultativni izlet u Potsdam. Potsdam je grad u istočnoj Nemačkoj i prestonica nemačke savezne države Brandenburg. Nalazi se na reci Hafel, 26 km jugozapadno od Berlina. Grad sa 150 000 stanovnika izdvaja se po velikom istorijskom i kulturnom bogatstvu. Slobodno vreme za individualna razgledanja i shopping. Nakon obilaska Potsdama krećemo put Berlina. Slobodno vreme i priprema za najludju noć. Srećna Nova 2016. Noćenje.

 

IV dan: Tropical Islands
Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Tropical Islands. Egzotični raj u zatvorenom. Uživaćemo u belom pesku, tropskom moru, palmama, vodopadima, koktelima na temperaturi od 28 stepeni. Ne zaboravite kupaći, papuče i kremu za sunčanje. Povratak u Berlin. Noćenje.

 

V dan: Berlin
Nakon check out-a pakovanje, napuštamo hotel i ubacujemo stvari u autobus. Slobodno vreme za kupovinu suvenira i poslednje fotografisanje glavnog grada Nemačke. Oko 19h polazak za Beograd. Noćna vožnja.

 

VI. dan: Beograd
Dolazak u Beograd oko 12 h.


Smeštaj:


Kolumbus hostelu A&O ili sl. nalazi se u širem centru Berlina u četvrti Lichtenberg. Do centra grada – Alexandreplatz, stiže se za oko 20 min (tramvajem). Najbliža tramvajska stanica udaljena je 3 min. od hostela. Hostel poseduje mederno opremljene sobe i restoran nemačke i internacionalne kuhinje. Sve sobe u hostelu imaju kupatilo sa WC, tuš kabinu i fen za kosu i sat TV. Sobe su 1/2, 1/3 i 1/4 krevetne.

 

   

 


 

Cena aranžmana:
 199 €

 

Prilikom prijave plaća se kao avans 30 € u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate. Ostatak novca treba uplatiti u agenciji najkasnije 15 dana pre puta u mesečnim ratama do 15. u mesecu. Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana, platnim karticama ili preko računa.


 

Aranžman obuhvata:

  • prevoz lux turističkim autobusom (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama

  • smeštaj u hotelu Kolumbus 3* u Berlinu na bazi 3 noćenja  u  1/3 ili 1/4 sobama

  • stručno vođstvo puta

  • razgledanje Berlina u pratnji vodiča

  • troškove organizacije putovanja


Aranžman ne obuhvata:

  • međunarodno zdravstveno osiguranje

  • fakultativne izlete ( Potsdam 20€ i Tropical Island 35€)

  • individualne troškove putnika

  • hrana

  • doplati za 1/2 - 10 eur po osobi po noći


Fakultativni izleti:

Tropical Islands – hangar pretvoren u tropski raj u zatvorenom. Uzivaćete u tropskom moru, palmama, belom pesku, topoganima, prašumama, autentičnim Thai i Bali kolibama…I to sve na temeraturi od 28 stepeni. Cena ovog izleta je 35€, potrebno je prijaviti se i rezervisati mesto u agenciji najkasnije 14 dana pred put.

Potsdam: Potsdam je grad u istočnoj Nemačkoj i prestonica nemačke savezne države Brandenburg. Nalazi se na reci Hafel, 26 km jugozapadno od Berlina. Grad sa 150 000 stanovnika izdvaja se po velikom istorijskom i kulturnom bogatstvu. Park Sanssouci (na francuskom «bez brige»), površnom od 287 hektara svrstava se u najlepše i najveće palatne komplekse Evrope. Sansui palata je prva sazidana kao letnjikovac 1747. godine, po naredbi Fridriha Velikog u Rokoko stilu. - Cena ovog izleta je 20€. Potrebno je prijaviti se i rezervisati mesto u agenciji najkasnije 14 dana pred put.

Proverite dostupnost >>