Za sve informacije kontaktirajte naše agente na

sonictours1@gmail.com

 

KINA

KINA

Kina – avantura na Dalekom istoku! Kao jedna od najstarijih civilizacija na planeti, Kina nije imala ništa manji uticaj na tok istorije i razvoj ljudskog roda kroz nauku, filozofiju ili umetnost od Rima ili stare Grčke, a opet su nas toliko malo učili o njoj u školi. Spremite se za putovanje u jedan novi i nepoznati svet!

JAPAN

JAPAN

13 dana – avio

Polasci: 


Kada pomislite na Japan, vaš um se ispunjava različitim slikama drevnih tradicija, predivnih predela i fascinantnom kulturom. Iako je Japanska prošlost veoma bogata dogadjajima i veoma zanimljivom istorijom, današnji Japan je isto tako fascinantan sa vrhunskom tehnologijom i predivnom arhitekturom, koja još uvek održava tradiciju ove zemlje. Bilo da želite da iskusite hranu koju do sada niste probali ili želite da idete u kupovinu u neki od najboljih svetskih šoping oblasti, Japan je mesto za Vas. Japan je poznat po svojim hramovima i svetilištima, možete da provedete nedelje u gradovima kao što su Kjoto i da uživate u arhitektonskim čudima i istorijskim spomenicima. Ako je kultura više po Vašem ukusu, ne možete da dobijete bolje nego šareno i bogato nasledje u Japanu, uključujući i divnu igru kabuki i tradicionalne gejše.

Tokio- divan, podsticajan i zavodljiv grad. Japanska metropola je takodje uzbudljiva, intrigatna i iscrpljujuća. Grad ima na desetak različitih likova, haotičan i glasan ili smiren poput zena, visoki soliteri i sitni skiveni hramovi. Tokio nudi veliki broj znamenitosti i senzacije, moderan dizajn i oko 100, 000 restorana.

 

 

Plan i program puta: 


1. dan: Beograd

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme. Let do Tokia sa usputnim presedanjem.

2. dan: Tokio

Dolazak u Tokio. Transfer do hostela. Smeštaj i odmor. Slobodno vreme za privikavanje na Tokijo I hyper space u koji smo došli. Za one koji nisu previše umorni - fakultativni odlazak u jedan od mnogobrojnih klubova Ropongi districta – zabavnog kvarta Tokija. Noćenje.

3. dan: Tokio

Dobrodošli u budućnost! Ovako bi najbolje mogao da se opiše osećaj koji vas obuzme na prvi pogled glavnog grada Japana. Krećemo u fakultativni obilazak grada sa vodičem. Preko dana obilazimo Ueno district i uživamo u hramovima i fantastičnim baštama miksovanim sa futurističkim građevinama i neboderima koji ih okružuju. Nakon Uena odlazak do Tokyo stanice gde ćete napraviti sjajne fotografije ovog savršenog grada i pravimo kratku pauzu za ručak. Nakon kraćeg odmora odlazimo u Shinjuku district i electric city, penjemo se na jedan od nebodera sa kog se pruža nestvarno pogled da poslovni kvart Tokija . Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i bolje upoznavanje grada. Noćenje.

4. dan: Tokio

Slobodan dan ili fakultativni razgled grada: Vožnja metroom, zadiviljuje nas organizovanost i uređenje ove zemlje. U prepodnevnim časovima odlazimo na pijacu u distriktu Tsukidži i uživamo u ukusu originalnog japanskog sušija i ostalih specijaliteta od sveže ribe. Posle klope odlazimo do Asakusa districta gde obilazimo najpoznatiji hram u Tokiju Sensouji. Nastavljamo šetnju Asakusom I razgledamo stotine tezgi koje su načičkane na sve strane ovog districta I isprobavamo japanske slatkiše I ostale specijalitete. Nakon obilaska odlazak do Sky Tree nebodera (najviše gradjevine u Tokiju). Penjemo se na 450 metara visine I objektivom beležimo nestvaran pogled na najveću urbanu sredinu na svetu. Slobodno vreme. Povratak u hostel. Noćenje.

5. dan: Tokio - Fudži

Slobodan dan ili fakultativan celodnevni izlet do planine Fudži – (Fudži je sa 3,776 metara najviša planina u Japanu). Nije iznenadjujuće da je gotovo savršeni oblik vulkana obožavan kao sveta planina medju umetnicima i običnim ljudima. Fudži je uspavan vulkan koji se zadnji put probudio 1708. godine. Odlazimo u mesto Hakone u podnožju planine koja predstavlja simbol Japana. Šetnja pored jezera Aši, pravljenje fantastičnih fotki planine čije se konture ocrtavaju na površini jezera. Ukoliko vremenski uslovi dozvoljavaju popećemo se do 5 stanice na planini Fudži i uživati u sjajnom pogledu na Fuji i Tokio. Povratak u Tokio u večernjim časovima. Noćenje.

  

6. dan: Tokio - Kjoto

Slobodan dan za individualne aktivnosti. Predlažemo dnevnu šetnju Asakusa-om kroz uske ulice pune prodavnica japanske odeće, suvenira, raznih suši restorana… U večernjim časovima krećemo put Kjotoa. Noćna vožnja.

7. dan: Kjoto

Dolazak u Kjoto u ranim jutarnjim časovima. Slobodno vreme za doručak i jutarnju kafu. Čekiranje u smeštaj oko 13:00. U popodnevnim časovima krećemo u šetnju gradom i upoznajemo se sa obeležjima stare prestonice Japana i centra Japanske kulture. Imperial Palace, Silver Pagoda, Geisha District... Slobodno vreme za individualne aktivnosti i upoznavanje sa bivšom prestonicom Japana. Noćenje.

  

8. dan: Kjoto

Slobodan dan ili fakultativni izlet u 4 hrama. Kratka vožnja metroom i izlazimo u bajku prirode klasične japanske arhitekture. Ulazimo u bamboo forest - šumu bambusovog drveća koje nas okružuje sa svih strana i izlgeda potpuno neverovatno. Poseta Tenryu-ji hramu sa prelepom baštom i jezercem. Divimo se kulturi Japana I vrednim baštovanima. Nakon obilaska I šetnje odlazak vozićem do periferije Kyota i poseta Ninna-ji hramu, Ryoan-ji hramu, Zlatnom Paviljonu (Kynkaku-ji hram), najlepšem hramu u Japanu koji se u fenomenalnom ambijentu izdiže iznad jezera i sija u svom raskošu. Bićete potuno zapanjeni onim što vidite. Povratak u Kjoto. Slobodno vreme. Noćenje.

9. dan: Kjoto - Osaka

Slobodno vreme u Kjotu ili vam predlažemo fakultativni odlazak do Osake. Šetnja gradskim jezgrom i upoznavanje sa trećim po veličina gradom u Japanu: Zamak Osaka iz 16 veka, zgrada Umeda, viseća bašta. Slobodno vreme za šetnju i uživanje u japanskim specijalitetima. U kasnim popodnevnim satima povratak u Kjoto. Noćenje.

10. dan: Kjoto

Slobodan dan za individualne aktivnosti, obilaske hramova, uživanje u gastronomiji, kupovinu suvenira, šoping i poslednje upijanje energije ovog grada iz bajke. Noćna vožnja.

11. dan: Tokio

Dolazak u Tokio u ranim jutarnjim satima i odlazak do hostela. U dogovoreno vreme odlazak do Imperial Palace kompleksa – koji je otvoren za posete samo jedanput godišnje 02.01., ali mi uživamo u parkovima i u panorami ovog neverovatnog zdanja. Nastavljamo jakim tempom i krećemo se put Tokio Maritime City(Odaiba District) koji predstavlja grad u gradu. Mnoštvo poslovnih i stambenih nebodera, šoping molova uz neizbežanchill na plaži učiniće nam ovaj dan nezaboravnim. Povratak u hostel. Noćenje.

12.dan.: Tokio - Beograd

Pakovanje stavari i slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska na aerodrom u dogovoreno vreme. Let za Beograd sa usputnim presedanjem.

13.dan: Beograd

Dolazak u Beograd na aerodrom Nikola Tesla i sa osmehom na licu planiramo sledeću avanturu!
 


 

Smeštaj:


Tokio: Hostel se nalazi u jednom od turističkih centara Tokija (kvart Taito). Poseduje jednostavne dvokrevetne, trokrevetne sobe i četvorokrevetne sobe u japanskom stilu, svaka sa kupatilom i klimom. Hostel sadrži recepciju, free Wi-Fi, prostoriju za prtljag, sefove, kablovsku i satelitsku televiziju, lounge room. Hostel se nalazi u blizini metro linije preko koje je laka komunikacija sa svim delovima grada.

Kjoto: Hostel se nalazi u širem centru Kjota, na 15 min pešaka od strogog centra grada. Hostel poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, svaka sa kupatilom i klimom. U svom sklopu hostel ima recepciju, lounge room, free wi-fi internet, sat TV i prostoriju za prtljag.
 Cena aranžmana:

Sniženo - 1399 €

(Avio prevoz sa taksama + smeštaj + transferi)


Cena za prijave od 3 meseca pred put do 1 mesec pred put uvećava se za 100 eur.

Cena od 1 meseca pred put do polaska zavisi od cene avio karte u trenutku rezervacije.


Pri prijavi plaća se avans 250€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate. Ostatak novca treba uplatiti u agenciji najkasnije 15 dana pre puta. Prilikom predaje dokumenata za dobijanje vize, uplaćuje se iznos za osiguranje i vizu. Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana ili preko računa. (mogućnost plaćanja u 9 rata do decembra 2016).

 


Aranžman obuhvata:

- Avio prevoz (Beograd-Tokio-Beograd) sa avio taksama.

- Transfere po programu (metro od i do smeštaja, komforan bus od Tokija do Kjota / povratna karta)

- 5 noćenja u hostelu u Tokiju – širi centar grada (1/2 sobe sa kupatilom)

- 3 noćenja u hostelu u Kjotu – širi centar grada (1/2 sobe sa kupatilom)

- Obilaske po programu

- Usluge vodiča

- OrganizacijaAranžman ne obuhvata:


- Individualne troškove

- Fakultativne izlete i obilaske.

 

- Ulaznice za hramove i kulturno istorijske spomenike

- HranaU slučaju promene cene avio prevoza od strane Avio kompanije, agencija zadržava pravo da promeni cenu aranžmana. Prijave najkasnije 60 dana pre polaska. Cena je garantovana samo kada se uplati celokupan iznos cene avio karte. Moguće je blago pomeranje datuma putovanja u zavisnosti od raspoloživosti mesta na letovima. 

Proverite dostupnost >>