Za sve informacije kontaktirajte naše agente na

sonictours1@gmail.com

 

AZURNA OBALA NOVA 2016

AZURNA OBALA NOVA 2016

Lepote Azurne obale se ne mogu, ali i ne smeju zaobići kada se putuje u južnu Francusku i Španiju. Raj na zemlji u Monaku je jedna od omiljenih destinacija svetskih zvezda, zašto ne bi bila i vaša?!

PARIZ NOVA 2016

DOČEK NOVE 2016.
PARIZ
28.12 – 04.01.2016.

8 DANA/BUS


Dočekajte 2016. u gradu Svetlosti, PARIZU! Uživajte u božanstvenoj arhitekturi i duhu minulih vekova koji se kombinuje sa najnovijim svetskim trendovima. Dozvolite sebi malo romantike i mnogo dobrog provoda sa milionima ljudi na ulicama!

 

Plan i program puta:


1. dan (28.12.): Beograd – Minhen

Sastanak grupe u 16.30 na parkingu ispred hotela Crown Plaza, polazak autobusa u 17:00. Polazak iz Novog Sada u 18h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja preko Mađarske do Minhena sa usputnim pauzama.

2. dan (29.12.): Minhen


Dolazimo u Minhen u prepodnevnim satima. Napravićemo pauzu od od 10 sati za odmor, klopu i šetnju gradom. Upoznajemo bavarsku prestonicu, uživamo u prazničnoj evropskoj atmosferi. Poseta čuvenoj pivnici Hofbrojhaus. Preporučujemo bavarsko pivo i kobasice… uveče nastavljamo put ka Parizu.

3. dan (30. 12.): Pariz – MontMartre

Dolazak u PARIZ u jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje grada sa stručnim vodičem:TRIJUMFALNA KAPIJA, JELISEJSKA POLJA, TRG KONKORD, TRG VANDOM, INVALIDI, OPERA, TROKADERO, LATINSKI KVART, NOTR DAM, AJFELOVA KULA… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za šetnju i upoznavanje grada ili vam predlažemo fakultativnu večernju pešačku turu MontMartr… Noćenje.

4. dan (31.12.): Pariz – Luvr – Krstarenje Senom

Slobodan dan ili dan predviđen za obilazak muzeja Luvr – fakultativno. Nakon obilaska Luvra sledi dnevna fakultativna vožnja brodom po Seni. Povratak u hotel i spremanje za najluđu noć. Uveče odbrojavanje poslednjih minuta 2015. godine na najlepšoj aveniji Pariza, Jelisejskim poljima ili na Montmatru. Noćenje.

5. dan (01.01.): Pariz – Diznilend


Krenite sa nama u obilazak Diznilenda (fakultativno) ili dan iskoristite za šetnju gradom i uživanje u pariskim bistroima. U večernjim satima fakultativni odlazak u neki od mnogih pariskih klubova/diskoteka. Noćenje.

6. dan (02.01.): Pariz – Versaj – Ajfelov toranj – Beč

Pakujemo stvari i ubacujemo u bus. Sledi fakultativni izlet u VERSAJ, obilazak dvorca i muzeja. Upoznajte svet intriga u kome se nisu snašle mnoge istorijske ličnosti kao Luj XV, Luj XVI, Marija Antoaneta. Zašto je Luj XIV obožavao ovo mesto i učinio ga tako posebnim da i danas, samo šetajuci tuda možete osetiti raskoš? Povratak u Pariz i slobodno vreme za kupovinu suvenira… Kao šlag na torti obilazak Ajfelove kule, zaštitnog simbola Francuske prestonice i panorama predivnog Pariza. Polazak za Beč nakon obilaska Ajfela oko 18h. Noćna vožnja.

7. dan (03.01.) : Beč

Dolazak u BEČ u prepodnevnim satima. Napravićemo obaveznu devetočasovnu pauzu za upoznavanje glavnog grada Austrije – Ringstrasse, Katedrala Sv. Stefana, Hofburg, Rathaus, Parlament. Slobodno vreme za šetnju glavnim gradskim jezgrom ili odlazak u neku od bečkih pivnica ili restorana. U večernjim satima polazak za Beograd.

8. dan (04.01.): Beč – Beograd

Dolazak u Beograd u jutarnjim satima na mesto polaska.
 Smeštaj: 

Pariz - Smešteni smo u hotelu Ibis 2+* u širem centru Pariza. Metroom se do centra stiže za 20 minuta. Sobe su 1/2 i 1/3 (treći krevet na sprat). Svaka soba ima svoje kupatilo i sat TV. Hotel nudi all-you-can-eat doručak. Ceo hotel je moderno opremljen.

 

 

   

 


Cena aranžmana:
Sniženo - 219 eur 

Prilikom prijave plaća se kao avans 30 € u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate. Ostatak novca treba uplatiti u agenciji najkasnije 15 dana pre puta. Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana, platnim karticama ili preko računa. (mogućnost plaćanja deponovanim čekovima do mesec dana po povratku sa putovanja)

Aranžman obuhvata:

 • Prevoz lux turističkim autobusom (klima, audio i video oprema)

 • Smeštaj u hotelu IBIS 2*+ superior u Parizu / širi centar/ na bazi 3 noćenja u 1/3 sobama

 • Stručno vodjstvo puta

 • Razgledanja po programu

 • Organizaciju i vođenje


Aranžman ne obuhvata:

 • Ulaznice za muzeje i ostale posete

 • Fakultativne izlete

 • Individualne troškove

 • Međunarodno osiguranje

 • Hrana

 • doplatu za 1/2 sobu - 10 eur po osobi po noći


Prilikom prijave za putovanje poželjno je da se odmah opredelite za fakultativne posete u Parizu(zbog rezervacije ulaznica):

 • Ajfelov toranj 17€

 • Luvr 15€

 • Versaj (sa vodičem na srpskom jeziku, prevoz i ulaznica) 35€

 • Vožnja brodom po Seni 15€

 • Disneyland 60€

Proverite dostupnost >>