Za sve informacije pozovite naše agente na

+381 11 3444 600

radnim danima od 9 - 16h

subotom od 10 - 15h

ZAKINTOS

ZAKINTOS

Vodimo vas na mesto koje se nalazi na samom vrhu liste najlepših destinacija na svetu i koje je 1979 god. uvršteno u UNESCO-vu listu svetke baštine – Plitvice nacionalni park ? Glavnu atrakciju ovog parka, jedinstvenog u svetu, čine 16 malih kaskadnih jezera međusobno povezanih slapovima. Krenite sa nama u istraživanje!

DUBROVNIK

Polasci: (petkom uveče)

 

Polasci: 

 

Dubrovnik je poznato turističko mesto na jugu Hrvatske i jedno od najvažnijih istorijsko-turističkih središta te zemlje. Ceo grad je jedan veliki kulturno-istorijski spomenik, a njegova najveća znamenitost je upravo arhitektura, odnosno zidine i kule koje ga opasuju. Zidine su gradjene, pojačavane i dogradjivanje od XII do sredine XVII veka, a od mnogobrojnih kula, najmonumentalnija je kula Minčeta, koja je postala simbol Dubrovnika, i sa koje se pruža pogleda na grad i Jadran. Stari grad je mesto kojim ćete sa osmehom šetati i slikati Knežev dvor, Palatu Sponza, Crkvu sv. Vlaha... Glavna gradska ulica – Stradun, jedinstveni primer dvorane pod vedrim nebom. Osim istorijskih i kulturnih sadržaja, Dubrovnik nudi i veliki izbor kafića, vrhunskih restorana i klubova koji garantuju dobru zabavu. Šljunkovite, peščane i stenovite plaže, bogata gastronomska ponuda, mnoštvo izložbi, koncerata i raznih predstava, samo su neki od razloga zašto baš Dubrovnik trebate da ucrtate na Vašoj mapi putovanja...


Plan i program puta:


I dan – Beograd-Dubrovnik
Polazak autobusa sa parkinga Sava Centra u 21:00. Noćna vožnja kroz Srbiju, Bosnu i Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih formalnosti.


II dan – Dubrovnik
Dolazak u Dubrovnik u prepodnevnim časovima. Upoznavanje grada i njegovih znamenitosti uz pratnju vodiča: Stradun, tvrdjava Minčeta, statua Svetog Vlaha, trg Luž, palata Sponza, dominikanski manastir u kome se nalazi Ticijanova slika Marije Magdalene, Knežev dvor... Odmor u nekom od mnogobrojnih kafića i slobodno vreme za kupanje, šetnju plažama, degustaciji domaćih specijaliteta i kupovinu suvenira, pravljenje nestvarnih fotografija ili uživanje u prelepom pogledu sa tvrdjave Minčeta. Oko 22h polazak za Srbiju. Noćna vožnja.


III dan – Dubrovnik-Beograd
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima, gde uz osmeh na licu planiramo sledeće putovanje.


Cena aranžmana iznosi :
 

Prilikom prijave plaća se kao avans 10€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate. Ostatak novca treba uplatiti u agenciji najkasnije 15 dana pre puta. Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana (2 rate), platnim karticama ili preko računa.
 

Aranžman obuhvata:
- prevoz turističkim autobusom (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama
- stručno vođstvo puta

- razgledanje po programu
- troškove organizacije putovanja


Aranžman ne obuhvata:
- međunarodno zdravstveno osiguranje – 3 eur – nije obavezno
- individualne troškove putnika

 

Proverite dostupnost >>